МІС ПАНЯНОЧКА -2021

 У переддень жіночого свята 04 березня 2021 року у Глухівському ліцеї-інтернаті за доброю традицією відбувся конкурс краси, ніжності та весни – Міс Паняночка – 2021! Глядачі потрапили на справжній бал квітів із ведучою Флорою та ельфами і чарівними конкурсантками – квітами! У шести цікавих конкурсах за корону Королеви краси змагалися учениці-паняночки 1-4 класів: паняночка 1-Б класу – образ квітки-волошки – Панченко Каріна; паняночка 2-Б класу – образ квітки-ромашки – Пітутіна Вікторія; паняночка 3-Б класу – образ квітки-орхідеї – Стрельчук Марія; паняночка 4-Б класу – образ квітки-айстри – Василенко Таїсія.


          У першому конкурсі “Привіт, це я і квіточка моя!” дівчата презентували свою  квітку, вражаючи вимогливе журі ніжністю та креативністю! Конкурс дефіле довів, що всі красуні налаштовані тільки на перемогу. У конкурсах “Чарівні долоньки” та “Солодкий нектар” учасниці створювали власноруч незвичні квіти, придумували цікаві назви та вгадували різні смаки соків. Родзинкою став конкурс “Світ моїх захоплень” – дівчата презентували різні сторони свого таланту. Ми спостерігали за яскравим перевтіленням маленьких паняночок – дівчата співали, вражали акробатичними трюками та своїми здобутками у карате. А наостанок  всі глядачі разом із конкурсантками закружляли у ніжному вальсі, знову і знову доводячи свою елегантність та грацію .

          Але це конкурс і як не складно було журі обирати найдостойнішу, перемогу та титул “Міс Паняночка – 2021” здобула паняночка 1-Б класу – Панченко Каріна!!! Титул “Міс Чарівність” отримала Стрельчук Марія, титул “Міс Творчість” – Пітутіна Вікторія та  титул “Міс Неповторність” – Василенко Таїсія.

          Ми вітаємо всіх дівчаток! Нехай щастить у житті, чистих рос вам, мудрої думки, краси і нев’янучої вроди. Будьте завжди впевнені у собі і знайте, що кожна з вас – найкраща!








Немає коментарів:

Дописати коментар