Аукціон педагогічних ідей 

«Практичне використання інтерактивних методів навчання в НУШ»

Для розкриття творчих можливостей учнів, задоволення їх особистих та суспільних інтересів, вчителю необхідно володіти методиками, які стимулюють конструктивно-критичне мислення, розвивають комунікативні вміння і навички. Цим вимогам відповідають інтерактивні методи навчання. Вони захоплюють учнів, пробуджують у них інтерес і мотивацію, навчають самостійному мисленню і діям.

        Поділитися своїм досвідом мали змогу учителі початкових класів КЗ СОР Глухівського ліцею – інтернату з посиленою військово – фізичною підготовкою під час методичного об’єднання,  проведеного у формі аукціону педагогічних ідей «Практичне використання інтерактивних методів навчання в НУШ». Вчителі презентували методи інтерактивного навчання, які вони використовують у своїй роботі,  і мали можливість придбати ту технологію, яка їх зацікавила їх найбільше.

        Дійсно, інтерактивні методи навчання, на відміну від традиційних, базуються на активній взаємодії учасників навчального процесу, при цьому основна вага надається взаємодії слухачів між собою. Такий підхід дозволяє активізувати навчальний процес, зробити його більш цікавим та менш втомлюваним для учасників.







Немає коментарів:

Дописати коментар